Dromen & Doen

Hoe vaak heb je al van alles geprobeerd om doelen en dromen te realiseren? Als het niet lukt dan voel je ontevreden over jezelf. De twijfel slaat toe. Er komen gedachten bij je op zoals ben ik wel goed genoeg, weet ik wel genoeg, ik voel mij een wandelende mislukking. Onzekerheid ligt op de loer en je zelfvertrouwen neemt een snoekduik.

Als je een andere uitkomst wil dan is het handig om je gedrag te veranderen. Maar dat is dan ook weer makkelijker gezegd dan gedaan.

Je gedrag bepaalt wel hoe de uitkomst eruit ziet. Maar ook je gedrag wordt weer aangestuurd. Waardoor dan … vraag je? Je gedrag (positief of negatief) wordt bepaald door je:    

  • Gedachten
  • Emoties
  • Overtuigingen
  • Gewoontes                                                                                         

Met deze 4 ‘sta in de wegs’ kan je aan de slag gaan. Hoe? Via individuele coaching of een miniworkshop zou een idee kunnen zijn. Dan speuren we naar storende ‘pop-ups’ gedachten en oordelen van de innerlijke criticus, maken jacht op belemmerende overtuigingen/uitgangspunten, brengen onze ‘bad habits’ in kaart en we nemen onze emotionele rollercoaster voor een ‘spin’.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s