Personal Try-out

Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.

Personal Try-out

In een personal try-out (het eerste gesprek) onderzoeken we de huidige situatie en jouw gewenste situatie. Verder onderzoeken we de hindernissen en/of blokkades op de weg naar je doel. Ook kijken we wat jij kunt doen (en laten) om te bereiken wat je wilt bereiken, zodat er een situatie ontstaat waar jij tevreden in bent.

De coaching is gericht op het vergroten van je persoonlijk leiderschap. NLP methoden zorgen voor verandering op zowel bewust- als onbewust niveau. De veranderingen op onbewust niveau maken het grote verschil. Hierdoor kom je (weer) in contact met je essentie en lossen blokkades voor verdere ontwikkeling op. NLP is een praktische methode met technieken en interventies en deze vormen een substantieel onderdeel van mijn geheel als coach.

De begeleiding levert op dat jij jouw leven en de invulling ervan als ‘simpel’ gaat ervaren.

In zijn totaal een ontdekkingsreis met een ‘coach’. Zodat jij bij je eigen inzichten, antwoorden en oplossingen komt om zo je innerlijke kracht tot uiting te brengen en je kwaliteiten en talenten tot bloei te laten komen. Over nieuwe inzichten en overtuigingen kunt beschikken om een startpunt te creëren voor een andere manier van handelen. En op deze wijze heb ik al vele mooie veranderprocessen mogen zien bij mensen met uiteenlopende problematiek.

Verwonder jezelf over je innerlijke wereld 

Op deze wijze kun je wegwijs worden in je eigen gevoelswereld, je gedachten ‘pop-ups’ onder de loep te nemen, overtuigingen en oordelen van en over jezelf boven water te halen, kennis te maken met je innerlijke criticus en te leren houden van de delen van jezelf die in de schaduw staan (wat je niet wilt dat anderen van je weten) en te bemerken welke delen van jezelf je met gemak laat zien…

Leer jezelf liefhebben met alles wat er is.

Mijn 25+ jaar ervaring als psychosomatisch (body & mind) fysiotherapeut, NLP masterpractioner, Heart IQ coach/practioner en yin yoga teacher vormen de basis voor mijn manier van coaching. En dat is meer dan een gesprek, het is een ‘embodied experience’ waar lichaam, geest, energie en hart samenkomen in doen en zijn.

Ik werk vanuit een stille, robuuste zachtheid (of juist ‘kracht’), humor, intuïtie en een groot observatievermogen. Ik geloof in liefde en mijn passie is om je de helende kracht daarvan aan den lijve te laten ervaren.

In een coachingtraject hanteer ik diverse methodes en instrumenten om tot verdieping van ervaringen en inzichten te komen:
NLP interventies en technieken, o.a. Sociaal panorama, Logische niveaus, Circle of Excellence, Change personal history, Conflictintegratie, Helikopterview, ‘Uitzoomen’. Verder maak ik gebruik van actiemetaforen, affirmaties, 4DKL, Kernkwaliteiten, ACT, Metaprofiel, Copingprofiel, R.E.T. ( Rationeel Emotieve Therapie), Geleide Visualisatie, Chakrapsychologie, Inspiratie-oefeningen, Meditaties, Improvisatietheater, Psychodrama en Karakterstructuren.

Eclectisch aan het werk

Dat wil zeggen dat ik van verschillende methoden gebruik maak en op deze wijze al geruime tijd een unieke begeleiding aanbiedt als coach & trainer. Langs deze route ontstaan er workshops en coachingstrajecten waarin persoonlijk leiderschap en jezelf leren liefhebben tot ontwikkeling gebracht worden.

Multifunctioneel

Vanuit mijn multifunctionele achtergrond ben ik geïnteresseerd in het contact met mensen, hun persoonlijke groei en ontwikkeling, de connectie lichaam & geest en een holistische aanpak. Ik ben iemand die leert door te doen, altijd in beweging en op zoek naar een unieke manier om een individu of een groep te begeleiden. Door de jaren heen heb ik gereedschappen verzameld en eigen gemaakt om in mijn stijl, o.a. begripvol, enthousiast, benieuwd, geïnteresseerd, met humor en licht provocatief, deze begeleiding een geheel eigen karakter te geven.

Het is mijn passie om niet alleen een coach en inspirator te zijn maar ook een Awakener’. Om mensen ‘wakker te schudden’ zodat je bewust en voluit kunt leven in het NU met een open hart.

Achtereenvolgend was dat denk ik: steun, sturing, kritisch naar mijzelf en mijn beslissingen kijken, beter naar mijzelf leren luisteren, leren nee zeggen, meer ruimte voor mijzelf nemen. Dit alles zorgt er voor dat ik nu zekerder in het leven sta. Dat ik beter weet wat ik wil en wat ik nodig heb en er ook voor kan zorgen dat ik dat krijg. 

Jetske

Locatie LvdZ – Heart Centered Comm U&I cations coaching, Amsterdam in Paramedisch Centrum Admiraal de Ruyter

Investering particulier:

  • Intake Coaching – Personal Try-Out (60 minuten) € 85,-
  • Individuele coaching sessie (60 minuten) € 85,-
  • Coachingstraject kort (5 sessies excl. intake) € 400,-
  • Coachingstraject lang (10 sessies excl. intake) € 800,-
  • Coachingstraject werknemers (bedrijven) offerte op aanvraag

Voor meer informatie wilt kun je Linda bellen op:

+31(0)6 246 13 279

Contact