Online Coaching en Therapie

Overal en Altijd

Met online therapie / coaching help ik je vanuit jouw vertrouwde omgeving, vanuit huis of elke andere locatie in de wereld. Zo krijg jij nog steeds de hulp die jij nodig hebt, maar hoef je niet af te reizen naar een locatie en kun je efficiënt met je tijd omgaan. Dit kan extra prettig zijn wanneer je fysiek of mentaal niet de mogelijkheid hebt om mij te bezoeken.

De klachten die je wilt bespreken en of vragen die je beantwoord wilt zien, komen in de therapie / coaching aan bod.

Welke trajecten kun je online doen?

Wanneer dat bepaal jij…

Online therapie / coaching maakt dat een gedeelte van de therapie / coaching tijd- en plaats onafhankelijk kan plaatsvinden. Jij bepaalt dan zelf wanneer je met jouw programma aan de slag wilt gaan en wanneer je een afspraak wilt hebben met mij.

Een behandeling via videobellen is bewezen net zo effectief als behandelen op locatie. Soms kun je dit ook combineren, dan zie je mij dan enkele keren in mijn praktijk en doen we de overige sessies via videobellen. We bespreken samen wat voor jou prettig werkt. Met mijn ervaring in online behandelen geef ik jou hetzelfde vertrouwen als in de behandelkamer, empatisch betrokken maar dan op afstand.

Wil je dit zelf ervaren of persoonlijk advies over of online coaching / therapie bij jouw situatie past? Neem dan contact op met mij, ik help je graag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Therapie of Coaching via videobellen lijkt op therapie/coaching op locatie. Wat is videobellen? De naam zegt het eigenlijk al: dit is bellen terwijl je elkaar ziet. Om met jou te kunnen videobellen maak ik gebruik van een daarvoor geschikt en veilig platform.

Hoe start mijn Coachings- of psychosomatische therapietraject?

  1. Online aanmelden
  2. Video startgesprek
  3. Start behandeling / Coaching

Online Coaching / Therapie / E-Health

Contactformulier